اخبار داغ
  از حیثیت مجلس دفاع کنید
 بازنشستگان توان گذران زندگی خود را ندارند
 ساماندهی کارکنان دولت با جدیت پیگیری شود
 مردم منتظر اقدام در پرونده فساد واردات چای هستند
 عضو ناظر مجلس در شورای رقابت انتخاب شد
 ارقام تحقق ناپذیر در بودجه وجود ندارد
 کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 حاضران در فیلم غیراخلاقی گیلان بازداشت شدند
 نیروهای طرحی دوران کرونا تعیین تکلیف شود
 به معیشت مردم توجه شود
 مدیر کل آژانس نباید احساسی موضع‌گیری کند
 دولت ساخت مسکن را در اولویت کاری خود قرار دهد
 مجلس به دنبال رفع تبعیض حقوق بازنشستگان
 به تعداد نمایندگان مجلس اضافه می‌شود؟
 شناسایی حدود ۱۱۰ هزار خانه برای دریافت مالیات
 امنیت روانی جامعه را به خطر نیاندازید
 صف‌های سوخت‌گیری در تهران جمع شد؟
 این خانوارها مسکن رایگان می‌گیرند
 پاسخ قالیباف به رئیس سازمان برنامه و بودجه
 هیچ برنامه‌ای برای زمان‌بندی قطع برق وجود ندارد!
دیگر رسانه ها
 ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور
 دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بازنگری کند
 گرانی برای مردم مشکل ساز شده است
 عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف می‌شود
  کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 بستر ایجاد اشتغال برای جوانان فراهم شود
  اعتیاد اینترنتی کودکان را جدی بگیرید
  سال آینده فشار مالیاتی بر مردم نداریم
 صادرات پیاز و گوجه فرنگی به زودی محدود می شود
 سهمیه سوخت این خودروها قطع می‌شود
 افزایش ۳۰ درصدی حقوق تورم را تشدید می‌کند
 مردم تهران زباله نفس می‌کشند
 خودروهای وارداتی فوتبالیست ها پلاک نمی شوند!
 به سمت حذف «کنکور» می‌رویم
 اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
 مدیرعامل چای دبش اختلاسگر نیست!
 نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند
 باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود
 ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم
 واردات کالاهای تحریمی تسهیل شد
سرویس :  جامعهارسال به دوستان ارسال به دوستان نسخه چاپی
شناسه خبر:  4548شنبه 16 مهر 1401   |   9:16:35
محسنی بندپی:

 چرا پهنه آبی کشور جدی گرفته نمی‌شود؟

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی گفت: با عدم ایجاد شرایط مناسب همچون پرداخت تسهیلات نتوانستیم زمینه پرورش آبزیان و حتی ماهی در قفس را ایجاد کنیم، عملا زنجیره تولید ما بسیار ناقص است بر همین اساس شاهد سبقت گیری بازار شیلات ترکیه از ایران هستیم.
به گزارش صندلی سبز؛ محمدعلی محسنی بندپی  در مورد بی مهری به صنعت شیلات گفت: ایران از شمال تا جنوب متصل به آب‌های آزاد است این فرصت استثنایی برای کمتر کشوری پیش می‌آید، بحث اقتصاد دریا محور بخشی از آن به صنعت شیلات باز می‌گردد بخش‌های دیگر آن توریسم و اقتصاد دریایی را در بر می‌گیرد، فقط در استان مازندران حدود ۴۵۰ کیلومتر ساحل داریم که تنها یک الی دو نقطه از آن با فشارهای خاصی از سوی بخش خصوصی و با حمایت برخی از نمایندگان یا استانداران فعالیت می‌کنند.

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی افزود: در کشور ما عملا دریا و ظرفیت‌های این پهنه آبی رها شده است، عدم هماهنگی بین بخشی سازمان‌ها و نهادهای مربوطه و عدم باور به بهره مندی از اقتصاد دریا در برابر طلای سیاه و همچنین عدم وجود قوانین محکم و متقن در احیای این بخش منجر شده تا نتوانیم از ظرفیت کافی آن بهره لازم را ببریم، جدای از مبحث شیلات می‌توان از وجب به وجب سواحل دریایی کشورمان بهره گیری بهینه را داشته باشیم.

وی در ادامه با بیان آزاد سازی سواحل کشورمان گفت: با آزاد سازی سواحل مقرر شد تمام منابع دریا برای منافع ملی بهره برداری شود چه میزان توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم؟ از شیلات گرفته تا توریسم دریایی آیا به حداقل پیش بینی لازم برای بهره برداری آن رسیدیم، آیا هدف از آزادسازی سواحل، تخریب فعالیت‌های بخش خصوصی و دولتی بوده است، اگر این تخریب با هدف آزادسازی در راستای بهره برداری تولید، ثروت ملی و افزایش سرمایه گذاری داخلی باشد، بی تردید به نتایج مطلوبی از آن خواهیم رسید، متاسفانه در هماهنگی بین بخشی به شدت دچار مشکل هستیم.

نایب رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: بخش خصوصی منابع قوی برای بهره برداری دارند اما لازمه آن نهادها و سازمان‌های مختلف هستند که باید در کنار بخش خصوصی قرار بگیرند تا به هدف نهایی که همان تولید داخلی است، دست پیدا کنیم، در حال حاضر عدم هماهنگی محیط زیست، توسعه منابع انسانی و سایر سازمان‌ها منجر شده تا هدف دلخواه دست نیافتنی باشد؛ باید با تبدیل چپاول‌ها به تعامل‌ها و تمام سازمان‌ها کنار یکدیگر بایستند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز در بحث اقتصاد دریا محور به ویژه موضوع شیلات و ماهی در قفس باید امکانات اختصاص داده شود تا بتوانیم میلیون‌ها تن ماهی تولید کنیم؛ باعث تاسف است که با عدم ایجاد شرایط مناسب همچون پرداخت تسهیلات نتوانستیم زمینه پرورش آبزیان و حتی ماهی در قفس را ایجاد کنیم، عملا زنجیره تولید ما بسیار ناقص است بر همین اساس شاهد سبقت گیری بازار شیلات ترکیه از ایران هستیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در ادامه تصریح کرد: باید انگیزه لازم را برای صیادان و تولیدکنندگان آبزیان فراهم کنیم، هماهنگی لازم از بخش گمرکات گرفته تا صادرات، واردات و صنایع تکمیلی باید با برنامه ریزی وارد عمل شوند، متاسفانه تاکنون رویکرد جدی و هماهنگی بین بخشی میان نهادهای مرتبط در تقویت اقتصاد دریایی به ویژه بخش شیلات وجود نداشته است.

نماینده مردم نوشهر در ادامه یادآور شد: وابستگی به اقتصاد نفتی منجر شده تا بسیاری از صنایع همچون شیلات، کشاورزی، گردشگری، توریسم سلامت و… در کشور نادیده گرفته شود، باید بپذیریم که هر چه سریعتر از طلای سیاه جدا شده و حمایت‌های بیمه‌ای، تسهیلاتی، تضمینی ارزی، تعرفه‌ای، زیرساختی، فنی و حرفه ای  و آموزشی و حتی قضایی از فعالان صنعت دریایی به ویژه بخش شیلات صورت پذیرد.
ایمیل مستقیم:   info@sandalisabz.ir
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: *
ایمیل:
کد: *
 
     
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
   
اینستاگرام صندلی سبز
 درباره ما | تماس با ما | پیوندها | آرشیو | RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صندلی سبز است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
© 2015 sandalisabz professional news site. All rights reserved